Slibning

Har du brug for professionel hjælp til at få slebet et betongulv? Er du landet det helt rette sted.

Hos Broholm Diamant A/S hjælper vi dagligt kunder med gulvslibning og gulvfræsning. Lige meget om du skal have hjælp til grovslibning eller finslibning, har vi kompetencerne og det rette grej til det. Vi sørger for, at dit gulv bliver slebet helt perfekt, og at du ikke skal døje med slibestøv. Vi udfører slibning og sanering af beton i hele Danmark, og vi påtager os både små som store opgaver.

Kontakt os på +45 40 13 37 27 eller info@broholmdiamant.dk

Slibning – når du går efter en professionel løsning

Når det kommer til gulvslibning og sanering af beton, ved vi præcis, hvad der skal til, for at du kan få det bedste frem i dine gulve. Udover at have den nødvendige faglige viden på området og en stor portion know-how har vi også det bedste grej til at slibe dine gulve. Vores grej sikrer, at det ikke sviner, når vi sliber, da vi kan opsamle stort set alt slibestøvet med vores støvsuger, der er specielt udviklet til formålet. Det sikrer dig:

Opsamling og deponering af støv ved hjælp af specialstøvsuger
Ingen forurening bliver spredt i naturen ved slibning af broer eller lignende
Bedre kontrol med det fjernede materiel

Mild og skånsom gulvfræsning

Er det en mild og skånsom gulvfræsning, du søger professionel hjælp til, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig også arbejde udført med en ravager, som giver en mild fræsning, der ikke går ind og slår betonoverfladen i stykker. Det er en skånsom måde at slibe eller fræse på, og al opsamling af materiel foregår støvfrit, så det hverken sviner eller forurener luften.

 

Når vi anvender vores ravager, bliver der fjernet et sted mellem 1-5 mm ad gangen. Ravager er især velegnet ved broer, flyvepladser, havneområder, p-huse og vejmarkeringer. Der er flere fordele at høste ved brugen af ravager, og du kan blandt andet nyde godt af, at:

  • Det er en hurtig og effektiv form for fræsning.
  • Det er en miljøvenlig metode, der ikke forurener luften med støv eller anden materiel.
  • Det giver et godt arbejdsmiljø at arbejde med en ravager, da det er en støvfri metode.

Vil du gerne have en pris på gulvslibning eller gulvfræsning?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne have en pris på slibning eller arbejde udført med ravager? Vi hører altid gerne fra dig, hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Du er velkommen til at give os et kald på telefon +45 40 13 37 27 eller skrive til os på mail info@broholmdiamant.dk. Har du brug for at få et tilbud på slibning eller en af vores andre ydelser, udarbejder vi naturligvis gerne et til dig.